Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Δέκα οικολογικές ατάκες του Sean (The big C).

Το καλοκαίρι είναι οτι πρέπει για binge watching σειρών που έχουν τελειώσει οι σεζον και βλέπεις τα επεισόδια μαζεμένα. Μια απο τις σειρές που πήρε το μάτι μου σε ελληνικό κανάλι και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου με την πρώτη σεζόν (2010), είναι το The Big C.
Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 40, η οποία μαθαίνει απο το δερματολόγο της οτι έχει καρκίνο του δέρματος και μάλιστα έχει λίγο χρόνο ζωής. Αποφασίζει λοιπόν στο λίγο χρόνο που της μένει, να τακτοποιήσει τη ζωή της, να συνεφέρει τον κακομαθημένο γιό της, να κάνει τα πράγματα που πάντα ήθελε και τα λοιπά. Κάτι σαν τον Walter White αλλά χωρίς το άγχος για τα λεφτά. Η σειρά έχει αρκετό χιούμορ αλλά είναι και συγκινητικά ανθρώπινη. Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ειναι ο αδελφός της πρωταγωνίστριας, ο οποίος είναι οικολόγος αλλά απο τους πολύ ακραίους. Τρώει απο τα σκουπίδια για να μην πάνε χαμένα τα τρόφιμα, κοιμάται στο ύπαιθρο και αγορεύει έξω στο δρόμο σαν τρελός προφήτης. Παρακάτω, δέκα οικολογικές ατάκες του, προς όποιον έχει αυτιά να ακούσει! (και lower για να καταλάβει γιατί είναι στα αγγλικά-είναι πιο νόστιμα στη μητρική τους γλώσσα).

10. 

9. 

8. 7. 
6. 
 5. 4.


3. 2. 1. 2 σχόλια:

  1. Πρώτα απ'όλα με έψησες για τη σειρά.
    Δεύτερον τον συμπάθησα πολύ, έτσι θα ήμουν αν δεν ντρεπόμουν να μιλάω στον κόσμο (κι ας τον αντιπαθούν πολλοί, εγώ τον συμπαθώ, τα λέει ωραία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το οτι τον αντιπαθούν είναι καλό σημάδι! Σημαίνει οτι λέει "άβολες αλήθειες". Κι εγώ έτσι θα ήθελα να ήμουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή